MERSİN / AYDINCIK - Cumhuriyet İlkokulu

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi hayata intikalinin yıl dönümünde milletçe şükranla ve rahmetle anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yıldönümü ilçemiz Aydıncık'ta coşkuyla kutlandı. Kutlama törenine İlçe Kaymakamımız Sayın Selahattin HIDIR, Belediye Başkanımız Sayın Ferat AKTAN, kamu kurum ve kuruluşların amirleri ile ilçemiz öğretmen ve öğrencileri ve Aydıncık'lı hemşehrilerimiz katılım gösterdi. İlçe Kaymakamımız Sayın Selahattin HIDIR'ın ve İlçe Belediye Başkanı Sayın Ferat AKTAN'ın öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başlayan kutlama programı,  ilçemiz okulları öğrencilerinin hazırladıkları çeşitli gösterilerle devam etti. Kutlamalar esnasında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Haz

Okulumuz anasınıfı A şubesi ögretmeni ve öğrencilerinin yürüttüğü  "Bir Başkadır Benim Memleketim" eTwinning projesi Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yayınladığı eTwinning 2023 dergisinde 35. sayfada  yerini aldı.Ögretmen öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz 2 A sınıfı öğretmeni ve öğrencilerinin yürüttüğü "Kültürler Buluşuyor" eTwinning projesi, Mersin il milli eğitim müdürlüğünün yayınladığı eTwinning 2023 dergisinin 34. Sayfasında yer aldı. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz

May

Okulumuz Anasınıfı A Şubesi öğrencileri öğretmenleri Teslime KURBAZ ile "Bir başkadır benim memleketim" eTwinning projesinde yer alıyorlar . Yabancı ülkeden ortaklarıda olan projenin amacı öğrencilerimizin yaşadığımız yerin özelliklerini tanıması, kültürel değerlerimizin gelecek nesillere aktarılması ve kültürler arası etkileşimin sağlanmasıdır.

2023 Yılı eTwinning Okul Etiketi başvurumuzu yaptık.

Deprem Tatbikatı

May

Okulumuzda yürütülen Bir nefes ol eTwinning projesinin proje final ürünü olan sanal sergisi tamamlanmıştır. Aşağıdaki linke tıklayarak sanal sergiyi gezebilirsiniz.

May

Okulumuzda Özlem AZRAK tarafından yürütülen Bir Nefes Ol adlı eTwinning projesi Aydıncık İlçesi eTwinning Projeleri Yaygınlaştırma Sergisi'nde yer aldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.