MERSİN / AYDINCIK - Cumhuriyet İlkokulu

10 Kasım Atatürk'ü anma günü ve Atatürk haftası

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi hayata intikalinin yıl dönümünde milletçe şükranla ve rahmetle anıyoruz.

Okulumuzda  “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” düzenlenlendi.

Yaşamını milletine adayan, mümtaz bir devlet adamı, büyük bir komutan olan Atatürk, hem milli mücadele, hem de Cumhuriyeti inşa sürecinde daima ileriye bakmış, ileriye yürümüştür. Mustafa Kemal Atatürk, savaşlardaki başarılarıyla büyük asker, yönetimiyle büyük bir devlet adamı; görüşlerindeki sağlamlık, doğruluk; uluslararası ilişkilerde güvenirlik; barış ve insan severlik değerleri ile de ender bir kişidir.

“10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına şükranlarımı sunar; şehitlerimize Allah’tan rahmet dileriz.

13-11-202313-11-2023

Yayın: 13.11.2023 - Güncelleme: 13.11.2023 13:15 - Görüntülenme: 58